Oma’s Tutti Frutti

Volg dit recept en leer hoe u zelf heerlijke tutti frutti maakt van puur natuurlijke ingrediënten.

Wie kent Tutti Frutti niet van vroeger bij oma thuis. Het is heerlijk warm te serveren maar koud is ook erg lekker. Tutti Frutti is een mix van Zoete Abrikozen, Pruimen, Appeltjes en Rode Peren. Het is heerlijk bij je warme maaltijd of bij een dessert. Snel en makkelijk te bereiden.

 

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. Doe de Tutti Frutti in een kookpan en vul de pan met water. Zorg dat het geheel net onder water staat.
  2. Gooi de suiker en kaneel erbij, even goed roeren, deksel erop en laat 1 nacht staan buiten de koelkast.
  3. De volgende dag nog een klein uurtje op laag vuur zetten, af en toe voorzichtig omscheppen.
  4. Het overbodige water afgieten en de tutti frutti is klaar voor consumptie.

Eet smakelijk!

Dit bericht is gepost in Recept. Bookmark de link.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *