Speciaal voor de zoetekauwen onder ons een simpel recept om marsepein te maken. Met dit recept ben je binnen een kwartier klaar. Het makkelijkste is om amandelen zonder vlies te gebruiken. Gebruik je amandelen met vlies zet ze dan op in een pan koud water giet net voordat ze gaan koken af en pel ze. […]
Wie kent Tutti Frutti niet van vroeger bij oma thuis. Het is heerlijk warm te serveren maar koud is ook erg lekker. Tutti Frutti is een mix van Zoete Abrikozen, Pruimen, Appeltjes en Rode Peren. Het is heerlijk bij je warme maaltijd of bij een dessert. Snel en makkelijk te bereiden. Ingrediënten 250 gram […]
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas en gevulde Speculaas. Met dit recept kan iedereen gevulde Speculaas maken van een top kwaliteit! Menig banketbakker zal er jaloers op zijn. We gebruiken hiervoor het oude Haagse recept van Frisia Speculaas. Met het Frisia Speculaaspakket heeft u bijna alle benodigde […]